Vinete cu brânză de capră

Printeaza

O reteta de vinete cu branza de capra din: vinete, sare, ceapa rosie, rosii uscate, branza de capra, piper, otet balsamic, miere si ulei de masline.

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • sare
  • 1 ceapa rosie
  • 80 g rosii uscate in ulei
  • 200 g branza de capra
  • piper
  • 3 linguri otet balsamic
  • 1 lingurita miere fluida
  • 5 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se pregătesc vinetele, se taie felii subţiri pe lung şi se sărează; se lasă să se scurgă cca 20 min. Se curăţă şi se toacă ceapa.

Se lasă să se scurgă roşiile şi se taie fâşii; brânza se taie bucăţi. 2 Se şterg feliile de vinete şi se frig pe grătar pe ambele feţe până se rumenesc.

Se aşază pe farfurii şi se piperează. Se repartizează deasupra ceapă, roşii şi brânză. Se amestecă oţetul cu miere şi ulei, sare şi piper; se toamă peste salată şi se ornează, eventual, cu busuioc.

Vinete cu brânză de capră

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.