Frigărui de Vită Mediterraneene din: carne de vita, ardei, ceapa rosie, rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoisuc de lamaie, cimbru, sare, piper. Această rețetă este perfectă pentru o cină sănătoasă și gustoasă. Ingrediente: 500 de grame de carne de vită (preferabil file de mușchi sau antricot) 1 ardei roșu 1 ardei verde 1 ceapă […]
Frigărui de carne tocată
PrinteazaFrigarui de carne tocata din: castravete, ceapa rosie, iaurt, ulei de masline, sare, piper, chifla, masline umplute cu ardei, patrunjel, usturoi, carne tocata mixta, ou si bulion.
- 1 castravete
- 1 ceapa rosie
- 400 g iaurt degresat
- 4 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- 1 chifla veche de-o zi
- 50 g masline umplute cu ardei
- 2 fire patrunjel
- 1 catel de usturoi
- 500 g carne tocata mixta
- 1 ou
- 1 lingurita bulion
Mod de preparare:
Se spală castraveţiii şi se rad. Se curăţă ceapa şi se toacă. Se amestecă ceapa şi castraveţii cu iaurt şi ulei, sare şi piper; se lasă să se întrepătrundă. Se înmoaie chifl
a. Se toacă măslinele, pătrunjelul şi usturoiul; se frământă cu chifla stoarsă, carne tocată şi ou; se adaugă sare, piper şi bulion.
Se modelează biluţe din acest amestec şi se înfig pe ţepuşe de lemn; se frig pe grătar 8-10 min., întorcându-le pe toate feţele.
Se condimentează iaurtul şi se serveşte drept garnitură.
Frigărui de carne tocată
Pofta buna!
poate iti place si:
Frigărui de Vită Mediterraneene
Frigarui de pui cu sos teriyaki
Frigarui de pui cu sos teriyaki din: piept de pui, suc de mere, sos teriyaki, usturoi, piure de piersici. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune […]
Pofta buna!