Varza de Bruxelles cu sos de mustar

Printeaza

O reteta de varza de bruxelles cu sos de mustar din: varza de bruxelles, ceapa, mustar, ulei, smantana, sare si piper.

Ingrediente:

  • 80 g varza de Bruxelles
  • o ceapa mica
  • doua linguri mustar
  • 4 linguri ulei
  • 125 ml smantana
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Opăreşte varza în apă clocotită cu sare cinci minute, scurge bine şi lasă să se răcească.

Căleşte ceapa tocată mărunt în ulei încins, până capătă culoare aurie. Dă focul mic, adaugă peste ceapă varza de Bruxelles şi prăjeşte-o înăbuşit, sub capac, 20 de minute.

Amestecă din când în când. Adaugă apoi muştarul şi smântână, condimentează cu sare şi piper şi mai ţine-o pe foc câteva minute. Serveşte-o ca garnitură, lângă o came roşie.

Varza de Bruxelles cu sos de mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.