Peste fript

Printeaza

Peste fript din: dorada, coriandru, portocala, sos iute de chilli, ulei de arahide, suc de limeta, sos worcestershire, usturoi, sare, piper, chimen si piper de cayenne.

Ingrediente:

  • 4 bucati dorada
  • 4 fire coriandru
  • 1 portocala
  • 4 linguri sos iute de chilli
  • 4 linguri ulei de arahide
  • 3 linguri suc de limete
  • 2 lingurite sos Worcestershire
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 1 praf piper de Cayenne

 

Mod de preparare:

Se crestează în mai multe locuri pielea peştelui şi se aşază în crestături fire de coriandru. Se spală portocala şi se rade 1 lin­guriţă de coajă; se stoarce sucul. Se amestecă împreună cu sos de chilii, ulei de arahide, suc de limete şi sos Worcestershire.

Se adaugă usturoi pisat, sare şi piper. Se ung peştii cu marinată ş se aşază în suporturi speciale pentru fript peşte; se frig pe grătar 7-10 min. pe fiecare parte. Se ung cu marinată şi se ornează eventual cu coriandru.

Peste fript

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.