Friptură cu sos verde

Printeaza

Friptura cu sos verde din: patrunjel, busuioc, menta, usturoi, capere, sardele, otet din vin rosu, ulei de masline, sare, piper si fileuri de vita.

Ingrediente:

  • 1 legatura patrunjel
  • cate 10 frunze de busuioc si menta
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura capere
  • 2 fileuri sardele
  • 1 lingurita otet din vin rosu
  • 150 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 4 fileuri de vita (a circa 175 g)

 

Mod de preparare:

Puneţi într-un castron verdeaţa, usturoiul, muştarul, caperele, sardelele şi oţetul şi pasaţi-le cu mixerul. Adăugaţi 140 ml ulei, amestecând continuu. Condimentaţi sosul.

Ungeţi carnea cu piper şi ulei. Frigeţi-o pe fiecare parte 3-6 minute, săraţi-o, piperaţi-o şi lăsaţi-o aproximativ 5 minute să se răcească. Serviţi-o cu sosul pregătit.

Friptură cu sos verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.