Frigărui picante

Printeaza

Frigarui picante din: ceapa, usturoi, dovlecel, carne tocata de vita, boia de ardei iute, ou, pesmet, pasta de ardei, sare, piper, ardei gras si ulei.

 

Ingrediente:

  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 dovlecel mic
  • 750 g carne tocata de vita
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • 1 ou
  • 3 linguri pesmet
  • 1 lingura pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • cate un ardei gras rosu si galben
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Tăiaţi ceapa cubuleţe, usturoiul şi dovlecelul. Amestecaţi totul cu oul, carnea tocată, boiaua şi pesmetul.

Condimentaţi amestecul cu pasta de ardei, sare şi piper, apoi formaţi chifteluţe.

Pregătiţi ardeiul gras şi tăiaţi-l bucăţi. înfigeţi-le în ţepuşe împreună cu chifteluţele, ungeţi-le cu ulei şi aşezaţi-le pe grătar 6 – 8 minute, având grijă să le întoarceţi.

Frigărui picante

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.