Fasole verde conservata pentru iarna din: fasole verde, ulei, ceapa alba, rosii, sare. Ingrediente: 5 kg fasole verde 7 l ulei 9 cepe albe 3 kg rosii sare Mod de preparare: Se alege fasolea verde mai cruda, fara ata, se spala si se crapa prin mijloc in doua. Se pune uleiul intr-o cratita […]
Fasole verde scazuta
PrinteazaO reteta de fasole verde scazuta din: fasole verde, smantana, faina, ulei, sare, piper, boia de ardei si patrunjel verde.
- 1 kg fasole verde (sa nu fie atoasa)
- 300 g smantana
- 3 linguri faina
- ulei
- sare
- piper
- boia de ardei
- baza pentru mancaruri
- 1 legatura patrunjel verde
Mod de preparare:
Cureţi păstăile, le rupi în bucăţi de 3-4 cm şi, împreună cu pătrunjelul, le fierbi în apă uşor sărată.
Strecori păstăile, scoţi pătrunjelul, dar nu arunci zeama.
Din ulei şi făină prepa-i un rântaş, adaugi o linguriţă de boia de ardei, fasolea fiartă şi puţină zeamă, apoi adaugi smântână, condimentezi după gust şi mai adaugi zeamă, până când obţii consistenţa dorită, după care mai fierbi până când dă din nou în clocot.
Serveşti mâncărica fie simplă, fie cu chiftele, cârnaţi prăjiţi, şniţele de soia, conopidă pane sau ouă ochi.
Pofta buna!
poate iti place si:
Fasole verde conservata pentru iarna
Fasole verde cu sos iute
Fasole verde cu sos iute din: fasole verde, patrunjel verde, usturoi, ardei iute, ulei de masline, sare. Ingrediente: 400 g fasole verde 1 legatura patrunjel verde 2 catei de usturoi 1 ardei iute rosu 4 linguri ulei de masline sare Mod de preparare: Fierbeţi fasolea verde în apă cu sare, apoi strecuraţi-o şi lăsaţi-o la […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- fasole verde scazuta
- fasole verde scazuta cu smantana
Foarte buna fasolea verde scazuta
Buna fasolea scazuta