Salata de cuşcuş
PrinteazaO reteta delicioasa de salata cu: cuscus, supa de legume, ceapa verde, ardei rosu, castravete, branza feta, pesto, seminte de pin.
- 100g cuşcuş
- 200ml supă de legume fierbinte puţin sărată (merge şi cea pregătită instant)
- 2 fire de ceapă verde
- 1 ardei roşu
- 1/2 castravete
- 50g brânză feta, tăiată cubuleţe
- 2 lingură de pesto
- 2 lingură seminţe de pin prăjite
Mod de preparare:
Puneţi cuşcuşul într-un bol mare şi turnaţi supa deasupra. Acoperiţi, apoi lăsaţi-l 10 minute, până ce cuşcuşul devine pufos şi toată supa se absoarbe. Intre timp, feliaţi cepele şi ardeiul şi tăiaţi castravetele în cubuleţe.
Adăugaţi-le la cuşcuş, amestecaţi cu pesto, apoi cu brânza feta şi presăraţi deasupra seminţe de pin pentru servit.
Pofta buna!