Supă Italiană cu Paste și Fasole din: paste, fasole alba, ulei de masline extravirgin, ceapa, usturoi, morcovi, telina, rosii, supa de legume, frunza de dafin, oregano, busuioc, sare, piper, parmezan. Pasta e Fagioli, cunoscută și sub numele de “Pasta fazool” în argoul italian-american, este o mâncare tradițională italiană, originară […]
Chifteluţe cu legume
PrinteazaChiftelute cu legume din: condimente, carne tocata, usturoi, scortisoara, ulei de masline, dovlecei, ardei gras, sare, piper, supa si smantana.
Ingrediente:
- 1 plic condimente pentru carne tocata
- 500 g carne tocata
- 1 catel de usturoi
- putina scortisoara
- 4 linguri ulei de masline
- 200 g dovlecel
- cate 1 ardei gras rosu si galben
- sare
- piper
- 150 ml supa
- 150 g smantana
Mod de preparare:
Dizolvaţi plicul de condimente în 125 ml apă călduţă. Adăugaţi-l în amestecul de carne tocată, pisaţi usturoiul, adăugaţi-l, apoi condimentaţi cu scorţişoara. Formaţi chifteluţe, prăjiţi-leîn ulei şi scoateţi-le pe o farfurie.
Pregătiţi legumele, tăiaţi dovlecelul rondele, iar ardeiul, bucăţi. Căliţi legumele cca 4 minute şi condimentaţi-le.
Preîncălziţi cuptorul la 175°C. Puneţi totul într-o formă de sufleu.
Amestecaţi supa şi smântână, condimentaţi-le şi turnaţi-le peste ingredientele din formă.
Coaceţi totul cca 25 de minute.
Chifteluţe cu legume
Pofta buna!
Lasagna Italiană: Rețetă savuroasă și ușor de preparat
din: foi de lasagna, carne de vita, usturoi, rosii, ulei de masline, oregano, busuioc, sare, piper, branza ricotta, mozzarella, parmezan, oua. Lasagna este un fel de mâncare clasic italian, cu straturi bogate de paste, sos de carne și brânză. Această rețetă aduce aromele autentice ale bucătăriei italiene […]