Pesto de spanac

Printeaza

Fierbe un ceainic cu apă, apoi toarnă apa clocotită peste 500g de spanac, într-o strecurătoare, până ce frunzele se înmoaie.

Scurge surplusul de apă, apoi pune spanacul într-un robot de bucătărie împreună cu 2 căţei de usturoi, 2 linguri ulei de măsline, 100 g de feta cu conţinut redus de grăsimi şi 40g seminţe de pin, apoi amestecă până devine omogen.

Condimentează cu nucşoară, sare şi piper.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.