Reteta zilei: Salata de pui cu fasole neagra si dressing de avocado

Printeaza

Salata de pui cu fasole neagra si dressing de avocado din: piept de pui, supa de pui, fasole neagra, ardei gras, ceapa verde, sare, piper, sos de avocado si lapte batut.

 

Ingrediente:

  • 4 căni cuburi piept de pui fiert
  • supa de pui
  • 200 g fasole neagra clătită si scursă
  • 1 ardei gras rosu, tocat fin
  • 1/2 ceasca felii de ceapa verde, de preferat partea verde
  • sare si piper negru dupa gust

dressing:

  • 1 ceasca sos de avocado
  • 3 linguri lapte batut

 

Mod de preparare:

Pune carnea de pui într-o tigaie , adăugati supa de pui si gatiti la foc mic până când puiul este gătit (aproximativ 12 minute).

lasa apoi la racit. Pentru pregatirea dressingului se combina avocado cu laptele batut Se taie carnea de pui.

adauga peste pui o parte de dressing si se lasa la marinat.

Scurgeti fasolea neagră într-o strecurătoare plasata în chiuvetă si clătiti bine cu apă rece, până când spuma nu mai apare, apoi lăsați fasolea sa se scurgă bine.

Taiati ardeiul rosu cubulete. Taiati felii si ceapa verde.

Se amestecă fasole neagră , cuburile ardei gras rosu, ceapa verde si puiul marinat in sos de avocado.

mai adauga sos, se asezoneaza cu sare si piper si se da la rece pentru aproximativ o ora.

serveste rece.

 

Salata de pui cu fasole neagra si dressing de avocado

Salata_de_pui_cu_fasole_neagra_si_dressing_de_avocado_8

 

Pofta buna!

 

 

 

Lebăr Festiv – Aroma Tradiției Românești

Lebăr Festiv – Aroma Tradiției Românești din: ficat de porc, carne de porc, slanina, ceapa, usturoi, sare, piper, boia dulce, rozmarin. Lebărulul este o rețetă tradițională românească ce aduce în farfurie gustul bogat al sărbătorilor de odinioară. Perfect pentru ocazii speciale sau pentru a vă răsfăța familia, acest lebăr este o combinație de arome și […]

Cotlet de Porc Pane – Rețetă Delicioasă

Cotlet de Porc Pane – Rețetă Delicioasă din: cotlet de porc, sare, piper, oua, pesmet, faina, ulei vegetal. Cotletul de porc pane este un preparat clasic și iubit în bucătăria internațională. Această rețetă a cucerit inimile gurmanzilor din întreaga lume datorită texturii fragede a cărnii de porc, acoperite cu un strat crocant și arome delicioase. […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.