Reteta zilei: Supa de tortellini

Printeaza

Supa de tortellini din: ulei de masline, ceapa, telina, morcov, sare, ardei gras, usturoi, boia de ardei, dovleac, tortellini cu branza, otet balsamic si parmezan.

 

Supa_de_tortellini_5

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 cepe tocate
  • 1/2 telina tocata
  • 1 morcov tocat
  • 1 1/2 lingurita de sare
  • 1 1/2 ardei gras tocat
  • 2 căței de usturoi, tocati
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • 4 cupe dovleac fara semințe, decojit si taiat cuburi
  • Supa de pui sau supa de legume
  • 1 punga tortellini cu branza
  • 1 lingura otet balsamic
  • Parmezan ras

 

Mod de preparare:

Soteaza ceapa, telina si morcovii in 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu.

Se amestecă 1/2 lingurita de sare și lăsați sa se inmoaie legumele.

Se adauga ardeiul gras, usturoiul, boiaua de ardei si restul de 1 lingurita de sare.

Gatiti pentru aproximativ 5 minute sau până când încep să se înmoaie ardeii.

Supa_de_tortellini_2

Adăugați supa de pui si bucatile de dovleac si lasati la fiert aproximativ 10 minute.

Se incorporeaza și se fierb tortellini în supa conform instructiunilor de pe pachet.

Odată ce s-au gătit pastele, se amestecă oțetul balsamic.

Supa_de_tortellini_3

Se serveste supa de tortellini cu parmezan ras.

Supa_de_tortellini_4

Supa de tortellini

Supa_de_tortellini_5

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • supa de tortellini

2 comentarii

  1. E buna supa de tortellini? Nu prea arata cine stie ce …

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.