Carne de vită feliată cu cremă de trufe
PrinteazaO reteta de carne de vita feliata cu crema de trufe din: antricot de vita, crema de trufe, smantana, sare, piper, frunze de rucola, parmezan si ulei de masline.
- 1 kg antricot de vita
- 300 g crema de trufe
- 4 linguri smantana de gatit
- sare
- piper
- 2 maini frunze de rucola
- 80 g de parmezan, feliat subtire
- ulei de masline
Mod de preparare:
Frige antricotul pe grătarul încins şi asezonează-l bine. Lasă-I apoi să se odihnească timp de 15 minute.Subţiază crema de trufe cu smântână de gătit.Feliază antricotul şi aşază feliile de friptură pe farfurii.
Presară peste acestea crema de trufe. Peste acestea, montează o grămăjoară de rucola şi parmezanul feliat subţire. înainte de servire stropeşte totul cu ulei de măsline.
Carne de vită feliată cu cremă de trufe
Pofta buna!