Frigărui din piept de pui

Printeaza

O reteta de frigarui din piept de pui: piept de pui, ceapa rosie, ardei grasi, ciuperci, dovlecei, vanata, rosii cherry si bete pentru frigarui.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui pentru gratar
  • 1-2 bucati ceapa rosie
  • 2 ardei grasi
  • 3-4 ciuperci
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • 1 mana de rosii cherry
  • bete pentru frigarui

 

Mod de preparare:

Iei pieptul de pui, il speli si il tai cubulete. Cureti ceapa rosie si o tai rondele, ardeii grasi ii speli si ii tai in asa fel incat sa poata fi pusi pe frigarui. Speli ciupercile si, daca sunt sunt prea mari, le tai in doua.

Dovleceii ii cureti si ii tai rondele sau bucati, la fel procedezi si cu vanata. Rosiile cherry le speli si le lasi intregi.Iei betele pentru frigarui si insiri toate legumele si cubulete de piept de pui, alternand ingredientele.

Le pui pe gratar si le lasi pana se patrund, fara sa se arda insa.

Frigărui din piept de pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.