Buseuri de mini burgeri
PrinteazaO reteta de Buseuri de mini burgeri din: ulei de masine, ceapa rosie, carne de vita, ansoa, pesmet, rozmarin, castravete, marar, otet, zahar, sare, chifle si sos tzatziki.
- 1 1/2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa rosie, mare, taiata bucati
- 400 g carne de vita tocata
- 1 conserva de ansoa, tocate
- 50 g pesmet
- 1 fir rozmarin proaspat, tocat
- 1 castravete, taiat felii subtiri
- 1 lingura marar, tocat
- 1 lingura otet de vin alb
- 1 lingurita zahar
- 1/2 lingurita sare grunjoasa
- chifle mici cu mac sau cornuri
- 200 g sos tzatziki
Mod de preparare:
Incinge uleiul si rumeneste ceapa 5 minute. Intr-un bol combina carnea, ansoa, pesmetul, patrunjelul, rozmarinul. Modeleaza 12 mici chiftele si da la rece. Intr-un bol ceramic combina castravetele, mararul, otetul, zaharul si sarea grunjoasa si lasa deoparte 10 minute. Scurge de lichid.
Frige burgerii pe gratarul incins 4-5 minute pe fiecare parte. Serveste burgerii cu chiflele, sosul tzatziki si salata de castravete.
Buseuri de mini burgeri
Pofta buna!