Rulouri de dovlecei cu branză
PrinteazaRulouri de dovlecei cu branză
Ingrediente:
- 2 dovlecei
- 2 ouă
- 2-3 linguri făină
- 250 g telemea
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Rulouri de dovlecei cu branză: Cureţi dovleceii de coajă, îi tai felii subţiri pe lungime pe care le presari cu sare şi le laşi deoparte până se înmoaie.
In acest timp tai telemeaua felii de 2-3 cm lungime şi 1 cm grosime, iar separat baţi ouăle cu puţină sare şi piper după gust.
Pui apoi pe fiecare felie de dovlecel o felie de telemea, rulezi şi prinzi cu o scobitoare. Dai apoi ruloul prin faină, prin ou batut si il prajesti in ulei incins, la foc mic.
Procedezi astfel pana sunt gata toate rulourile. Dupa ce s-au racit, scoti scobitorile si mananci rulourile cu mujdei sau cu salată.
Poftă bună!
Arata asa apetisant; imi faceti pofta 🙂