Carnaciori proaspeti cu ardei

Printeaza

Carnaciori proaspeti cu ardei din: carnaciori, ardei gras, masline umplute cu ardei, vin alb, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:

  • 8 carnaciori proaspeti (circa 500 g)
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g masline umplute cu ardei
  • 200 ml vin alb
  • 1 canita ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Impachetezi fiecare ardei în folie de alu­miniu şi îi coci circa 40-50 de minute la cuptor, în funcţie de mărimea ardeilor.

Apoi fierbi cârnăciorii timp de 10-15 minute. Ii scoţi, îi tai rondele şi îi prăjeşti în ulei de măsline.

Torni vinul şi îi laşi să fiarbă până scade.

Ardeii copţi şi curăţaţi îi tai feliuţe şi îi pui în tigaia cu bucăţele de cârnăciori.

Mai căleşti totul timp de 5-10 minute şi apoi adaugi măslinele. Fierbi în continuare timp de 5 minute până se întrepătrund aromele. Serveşti cârnăciorii calzi.

 

Carnaciori proaspeti cu ardei

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.