Smoothie cu Ceai Verde și Banane din: ceai verde, banane, miere, lapte de migdale. Începeți-vă ziua cu un boost de energie naturală și sănătate cu acest smoothie revitalizant cu ceai verde și banane. Combinația de ceai verde concentrat și banane înghețate oferă nu doar un gust delicios, dar și o serie de beneficii pentru sănătate, […]
Vinete cu brânză
PrinteazaVinete cu branza din: vinete, branza telemea, oua, patrunjel, maioneza, tahini, usturoi, sare, piper, rosii si ulei de masline.
Ingrediente:
- 2 vinete maricele
- 200 g branza telemea
- 4 oua (de preferat, de prepelita)
- patrunjel verde
- 2 linguri cu maioneza
- 2 linguri cu tahini
- 3-4 catei de usturoi
- sare
- piper negru macinat
- rosii pentru decor
- ulei de masline
Mod de preparare:
Taie vinetele pe lung, dă-le cu sare, pune-le în tavă şi bagă în cuptorul încins. Când s-au înmuiat, scoate-le.
Scoate cu grijă miezul, împarte-l în două şi amestecă jumătate din el cu, pătrunjel verde tocat mărunt şi o lingură cu ulei.
Umple vinetele cu compoziţia obţinută, brânză fărâmiţată, apoi sparge deasupra câte un ou, piperează şi dă la cuptor 10-15 minute.
Restul de pulpă de vinete, amestecă-l cu maioneză, tahini şi usturoiul pisat până ce obţii o pastă.
Serveşte vinetele fierbinţi, cu roşii şi sos.
Vinete cu brânză
Pofta buna!
Risotto de Secară cu Ciuperci și Parmezan
Risotto de Secară cu Ciuperci și Parmezan din: secara, ciuperci, supa, ceapa, usturoi, parmezan, ulei, vin, sare, piper, patrunjel. Descoperă o reinterpretare modernă și sănătoasă a tradiționalului risotto. Această versiune inovatoare înlocuiește orezul arborio cu boabe de secară întreagă, oferind un profil nutrițional îmbunătățit și o textură unică. Combinând savoarea bogată a ciupercilor cu cremozitatea […]