Crema fina de branza

Printeaza

Crema fina de branza din: branza de vaci, telemea de oaie, smantana, lapte, unt, oua, faina si sare.

 

Ingrediente:

  • 300 g branza de vaci
  • 80 g telemea de oaie
  • 120 g smantana
  • 1 pahar cu lapte
  • 100 g unt
  • 3 oua
  • 2 linguri cu faina
  • sare

 

Mod de preparare:

Pregăteşte un sos alb din 60 g de unt, două linguri cu făină şi lapte. Sosul astfel obţinut, toarnă-l peste brânza de vaci stoarsă şi zdrobită cu furculiţa şi telemeaua dată pe râzătoare.

Incorporează smântână şi ouăle bătute cu un praf de sare. Toarnă compoziţia în forme de yena unse cu restul de unt. Lasă la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.

O poţi servi ca atare, caldă sau rece, sau cu puţin parmezan ras deasupra şi fructe confiate.

Crema fina de branza

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Cremă de Brânză Delicioasă: Secrete Tradiționale și Nutriționale

retete

Telina umpluta cu crema de branza

Telina umpluta cu crema de branza din: telina apio, branza, crema de branza, smantana, sare, piper. Ingrediente: 4 teline apio 30gr banza blue 1 pachet crema de branza Smantana, optional Sare si piper   Mod de preparare: Spalati telina si taiati bucati potrivite. Amestecati branzeturile cu smantana si asezonati cu sare si piper. Umpleti telina […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.