Supa-crema de toamnă
PrinteazaSupa-crema de toamnă din: cartofi, conopida, ciuperci, ceapa, morcov, telina, smanana, supa de legume, unt, sare si piper.
- 3 cartofi
- 1 conopida mica
- 200 g ciuperci
- 2 cepe mici
- 1 morcov
- 1 telina mica
- 100 g smantana
- supa de legume
- unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune la fiert cartofii si telina in apa cu sare. Dupa 15 minute, adauga buchetelele de conopida.
Caleste in putin unt ciupercile feliate pana ce se inmoaie, apoi scoate-=le intr-un castronel. Rade morcovul, taie ceapa si aureste-l in untul ramas dupa ce ai calit ciupercile.
Pune toate legumele intr-un blender si mixeaza-le. Subtiaza cu supa de legume, sareaza si lasa sa dea in 3-4 clocote.
Pune smantana, piper si lasa acoperit cel putin un sfert de ora inainte de a servi supa crema.
Supa-crema de toamnă
Pofta buna!