Oua ochiuri cu legume

Printeaza

Oua ochiuri cu legume din: oua, spanac, rosii, ceapa, ulei de masline si sare.

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 250 g spanac
  • 4 rosii
  • 2 cepe
  • ulei de masline
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă ceapa şi tai-oîn sferturi. Spală roşiile şi taie-leîn felii groase. Unge patru vase de yena cu ulei şi repartizează uniform ceapa, frunzele de spanac şi feliile de roşie.

Lasă la cuptor zece minute, apoi sparge în fiecare vas de yena câte un ou.

Bagă-le din nou la cuptor pentru 20-25 de minute. Serveşte-le cât sunt fierbinţi, cu felii de pâine prăjită

Oua ochiuri cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.