Tocana de legume cu carne de vita
PrinteazaO reteta de Tocana de legume cu carne de vita din: ulei de floarea soarelui, carne de vita, ceapa, pudra de ghimbir, usturoi, condimente, pasta de curry, bulion, concentrat de supa de vita, cartofi, coriandru si ceapa rosie.
- 4 linguri de ulei de floarea soarelui
- 1 kg carne de vita, taiata cuburi mari
- 2 cepe mari, taiate rondele subtiri
- 1 lingurita pudra de ghimbir
- 3 catei de usturoi, tocati
- 1lingurita condimente pentru carne de vita
- 150 g pasta de curry
- 1 lingura bulion
- 750 ml concentrat supa de vita
- 500 g cartofi, curatati si taiati cuburi mari
- 1 legatura de coriandru sau patrunjel, proaspat tocat
- 1 ceapa rosie, taiata rondele, pentru ornat
Mod de preparare:
Incinge cate 1 lingura ulei intr-o cratita mare, apoi prajeste carnea de vita in cca 3 transe, pana se rumeneste bine, apoi scoate-o si da -o deoparte. Adauga1 lingura de ulei si caleste-o 5 min, pana devine maronie. Adauga ghimbirul, condimentele, usturoiul, pasta de curry si bulionul. Caleste-le 1 min.
Pune inapoi carnea de vita in tigaie , adauga supa de vita, asezoneaza si fierbe la foc mic timp de 1 ora. Adauga cartofii si fierbe 30 min. Mai pune supa daca e cazul, apoi coriandrul.
Tocana de legume cu carne de vita
Pofta buna!