Pateuri cu branza si susan

Printeaza

Pateuri cu branza si susan din: aluat, telemea de oaie, oua si susan.

Ingrediente:

  • 800 g aluat foitaj
  • 300 g telemea de oaie
  • 2 oua
  • 50 g susan

 

Mod de preparare:

Amestecaţi într-un castron tele­meaua dată pe răzătoarea mare cu un ou şi omogenizaţi bine compoziţia obţinută. întindeţi aluatul şi tăiaţi-l în fâşii de circa 8cm lăţime. Puneţi amestecul de brânză pe o parte a fâşiilor de aluat şi acoperiţi brânza cu partea neunsă a aluatului.

Pre­saţi uşor pe margine şi tăiaţi cu un cuţit bine ascuţit, segmente de circa 4 cm din fâşia de aluat. Puneţi pateurile în tava araga­zului, pe hârtie de copt, ungeţi- le cu oul rămas, presăraţi-le cu susan şi coaceti-le în cuptorul încins, la foc potrivit până când se rumenesc, circa 40 de minu­te.

Pateuri cu branza si susan

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Pateurile astea imi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.