Supă cremă de sfecla

Printeaza

Supa crema de sfecla din: sfecla rosie, telina, ceapa, ulei, nucsoara, sare si suc de lamaie.

Ingrediente:

  • 1 sfecla rosie
  • 1 telina
  • 1 ceapa uscata galbena
  • 1 lingura ulei
  • nucsoara
  • sare
  • suc de lamaie

 

Mod de preparare:

Spală legumele şi curăţă-le de coajă, apoi căleşte-le într-o lingură de ulei, la foc mic, cel mult jumătate de oră (adaugă din cînd în cînd şi apă).

Cu un blender, pasează legumele pînă obţii o pastă cremoasă, peste care vei presăra sarea, nucşoara, sucul de lămîie.

Pentru efect se pun cateva felii ridichii, castraveti si se asezoneaza cu putin marar.

Supă cremă de sfecla

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata supa de sfecla

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.