Castraveţi umpluţi
PrinteazaCastraveţi umpluţi
- 6 castraveţi mai mari
- 1 ceaşcă de lapte
- 2 gălbenuşuri
- 1 ceapă
- 150 g brânză de oaie
- 1 linguriţă boia dulce
- 1 rădăcină de hrean
- 2-3 linguri smântână
- 2 felii de pâine
Mod de preparare:
Alegi castraveţii, îi cureţi de coajă, îi tai la un capăt şi îi scobeşti cu grijă. Miezul rămas îl amesteci cu pâinea înmuiată în lapte şi stoarsă bine, gălbenuşurile şi brânza de oaie.
Cureţi ceapa, o dai pe râzătoare, o adaugi în compoziţie, frămânţi, mai pui şi boia de ardei dulce şi umpli castraveţii scobiţi.
Dai hreanul pe râzătoare, îl storci, îl amesteci cu smântână, apoi pui pe fiecare castravete câte o lingură din sdsui pregătit.
Poftă bună!
O reteta interesanta de castraveti umpluti.