Tarta cu spanac si branza de capra
PrinteazaO reteta de Tarta cu spanac si branza de capra din: spanac, telemea, branza de capra, smantana, oua, ghimbir, cascaval, faina, smantana, margarina, praf de copt, ou si sare.
- 300 g spanac
- 250 g telemea
- 100 g branza de capra
- 150 g smantana
- 2 oua
- 1 lingurita cu ghimbir proaspat ras
- 50 g cascaval
pentru aluat:
- 350 g faina
- 3 linguri cu smantana
- 50 g margarina
- 1 pliculet cu praf de copt
- 1 ou
- 1 lingurita cu sare
Mod de preparare:
Intr-un castron, frământă făina cu praful de copt, oul, smântână, margarina topită şi răcită şi sarea. Separat, zdrobeşte brânzeturile cu furculiţa, amestecă-le cu smântână şi ouăle bătute. La final, încorporează spanacul opărit separat şi scurs şi aromatizează cu ghimbirul.
Intinde aluatulîntr-o formă de tartă. Toarnă amestecul de brânzeturi şi presară deasupra caşcavalul ras. Lasă la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.
Tarta cu spanac si branza de capra
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tarta cu spanac si branza de capra