Pastă de gogonele cu ceapa

Printeaza

Pastă de gogonele

Ingrediente:Pastă de gogonele cu ceapa

  • 1 kg gogonele
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
  • sare
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Speli gogonelele şi le fierbi 15 minute. Apoi le îndepărtezi pieliţa, le pasezi şi le freci cu ulei exact ca la vinete.

Ceapa o cureţi, o tai foarte mărunt şi o amesteci cu gogonelele.

La final, pui sare şi verdeaţă după gust şi salata e gata. Se poate adauga şi maioneză.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.