Rulada impanata cu salata de rosii
PrinteazaO reteta de Rulada impanata cu salata de rosii din: pulpa de vita, ghimbir, usturoi, vin, mustar, sare si piper.
- 1 kg pulpa de vita
- 1 bucata ghimbir (aproximativ 5 cm)
- 5 catei de usturoi
- 1 cana cu vin
- 1 lingura cu mustar
- sare
- piper
- salata de rosii
Mod de preparare:
Spală carnea, şterge-o cu un şervet curat şi tai-o astfel încât să obţii o bucată mai mare. Bate-o uşor cu ciocanul pentru şniţele şi condimenteaz-o cu sare şi piper. Unge deasupra cu muştar şi aşază din loc în loc cubuleţe de ghimbir şi rondele de usturoi. Rulează strâns şi leagă cu aţă alimentară ca să nu se desfacă.
Aşază rulada într-o tavă şi stropeşte-o cu ulei şi o cană cu apă fierbinte. Las-o la cuptor, la foc moderat, până se pătrunde bine carnea. Spre final, stropeşte cu vin şi lasă la cuptor minimum 30 de minute. Taie în felii mai groase şi serveşte alături de salată de roşii.
Rulada impanata cu salata de rosii
Pofta buna!
Mai buna iese rulada cu carne de porc