Supa de ceapa cu orez

Printeaza

Supa de ceapa cu orezdin: ceapa, orez, patrunjel, morcovi, seminte de chimen, ulei, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:

  • 5 cepe
  • 200 g orez
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 lingura seminte de chimen
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi ceapa julienne. Puneţi la fiert, în 3 I apă, 4 cepe, morcovii şi rădăcina de pătrunjel, curăţate, spălate şi tăiate în cubuleţe şi seminţele de chimen. Ceapa rămasă căliţi-o în ulei 2-3 minute, apoi puneţi-o în oala cu ciorbă.

După ce legumele sunt bine fierte, adăugaţi orezul fiert separat şi pătrunjelul tocat mărunt. Potriviţi de sare şi piper şi mai lăsaţi să fiarbă 2-3 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.