Mâncare de soia cu sfeclă roşie
PrinteazaO reteta de Mâncare de soia cu sfeclă roşie din: soia, sfecla rosie murata, ceapa, boabe de mustar, seminte de coriandru, chimen, ulei, usturoi, sare si piper.
- 400 g soia cubulete
- 500 g sfecla rosie murata
- 2 cepe mari
- 1 lingura boabe de mustar
- 1 lingurita seminte de coriandru
- 1 lingurita chimen
- 50 ml ulei
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeţi cubuleţele de soia în 2 litri de apă circa 20 de minute. Căliţi în ulei ceapa curăţată şi tocată, apoi adăugaţi soia fiartă, boabele de muştar, coriandrul şi chimenul. Potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să se călească înăbuşit până când se evaporă toată apa lăsată de soia.
La final, puneţi usturoiul tocat şi luaţi tigaia de pe foc. Serviţi mâncarea de soia caldă sau rece, alături cu garnitură de sfeclă roşie murată, tăiată în feliuţe subţiri.
Mâncare de soia cu sfeclă roşie
Pofta buna!