Tipuri de mozzarella si retete cu mozzarella. Mozzarella este un tip de brânză originară din Italia, cunoscută pentru textura sa moale și corespunzătoare, precum și pentru gustul său delicat și cremos. Această brânză este obținută din lapte de vacă sau, în unele cazuri, din lapte de bivolă. Există mai multe tipuri de mozzarella, iar diferențele […]
Porc cu ghimbir şi tăitei de orez
PrinteazaPorc cu ghimbir şi tăitei de orez din: ceafa de porc, ghimbir, taitei de orez, morcov, ceapa, ardei gras, telina, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 4 felii groase ceafa de porc
- 100 g ghimbir
- 300 g taitei de orez
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 1 telina mica
- 50 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
feliile de ceafă cu sare şi piper, apoi puneţi-le într-o cratiţă. Adăugaţi uleiul, o cană cu apă şi jumătate din cantitatea de ghimbir curăţat şi dat pe răzătoarea mică. Acoperiţi cratiţa cu un capac şi lăsaţi să fiarbă la foc mic.
Separat fierbeţi în 2 litri de apă şi 1 linguriţă sare, legumele curăţate, spălate şi tăiate în bucăţele. După ce au fiert scoateţi-le din oală şi în supa rămasă puneţi la fiert, pentru 2-3minute taiteii de orez.
Scoateti din cratita feliile de carne după ce acestea s-au pătruns şi s-au rumenit frumos pe ambele părţi iar în grăsimea rămasă puneţi tăiţeii fierţi, legumele şi ghimbirul rămas tocat mărunt.
Porc cu ghimbir şi tăitei de orez
Pofta buna!
Pui Tandoori – Cum să prepari acest preparat indian autentic
Pui Tandoori – Cum să prepari acest preparat indian autentic din: piept de pui, iaurt grecesc, pasta de tandoori, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, ghimbir, garam masala, pudra de chili, sare, piper, lamaie, ierburi. Reteta Pui Tandoori: Bucataria Indiana Ingrediente: 500g de piept de pui, tăiat în bucăți 1 cană de iaurt grecesc […]