Ruladă de curcan umplută cu brânză

Printeaza

Ruladă de curcan umplută cu brânză din: piept de curcan, morcovi, praz, branza de capra, miere, galbenusuri, pesmet, patrunjel, sare piper, ulei, vin si supa.

Ingrediente:

  • 4 felii de piept de curcan (1 150 g)
  • 400 g morcovi
  • 300 g praz
  • 200 g branza proaspata de capra
  • 4 lingurite miere
  • 2 galbenusuri
  • circa 3 linguri pesmet
  • 3 linguri patrunjel tocat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • 200 ml supa

 

Mod de preparare:

Se aşază carnea între bucăţi de folie transparentă şi se bate până ajunge la grosimea de 3-4 mm. Se pregătesc legumele: se taie cubuleţe 100 g morcovi, iar restul se taie beţişoare. Se curăţă partea albă şi verzuie de la praz, se taie jumătăţi pe lung şi apoi felii de cca 0,5 cm grosime.

Se amestecă brânza împreună cu 2 linguri de miere, cubuleţele de morcovi, gălbenuşurile, pesmetul şi 2 linguri de pătrunjel. Se sărează şi se piperează şi se lasă să se odihnească cca 5 min. Se sărează şi se piperează bucăţile de carne, se ung cu amestecul de brânză, se rulează şi se fixează.

Se prăjeşte în ulei încins cca 4-5 min. pe toate părţile; se scot din tigaie. Se prăjesc beţişoarele de morcovi şi prazul cca 5 min.; se adaugă sare, piper şi miere. Se toarnă vinul şi supa, se dau în clocot şi se fierb ruladele înăuntru cca 10 min., înăbuşit. Se presară pătrunjel.

Ruladă de curcan umplută cu brânză

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.