Ruladă în sos de vin
PrinteazaO reteta de Ruladă în sos de vin din: muschi de porc, ceapa, unt, ou, cascaval, smantana, vin, ulei, nucsoara, sare, piper si spanac.
- 1 kg muschi de porc
- 2 cepe
- 70 g unt
- 1 ou
- 150 g cascaval
- 150 g smântâna
- 1 cescuta cu vin
- ulei
- nucsoara
- sare
- piper
- 500 g spanac (În cazul în care folosesti spanac congelat, adauga-l peste ceapa calita fara sa-l oparesti)
Mod de preparare:
Opărește spanacul în apă cu sare. Separat, călește ceapa în unt topit. Adaugă spanacul scurs bine de apă. La câteva minute, încorporează cașcavalul ras și oul bătut cu smântâna, sare și piper și un vârf de linguriţă cu nucșoară.
Taie carnea în așa fel încât să obţii o foaie mai mare și condimentează cu sare și piper. Întinde amestecul de ciuperci, rulează bine și leagă cu sfoară.
Așază rulada într-un vas și stropește-o cu trei linguri cu ulei, o ceșcuţă cu apă și vin. Lasă la cuptor, la foc moderat, cel puţin 90 de minute. Din când în când, stropește cu sosul format în tavă.
Ruladă în sos de vin
Pofta buna!
Rulada in sos de vin este pur si simplu delicioasa