Oua coapte in chifla
PrinteazaOua coapte in chifla din: chifle cu susan, unt, crema de branza, sare, piper, oua si cimbru.
- 4 chifle cu susan
- 50 g unt
- 100 g crema de branza
- sare grunjoasa
- piper
- 8 oua
- cimbru uscat si macinat
Mod de preparare:
Se taie chiflele şi li se scoate miezul.Separat, se amestecă untul cu crema de brânză si cu sare. Cu această compoziţie se ung chiflele si se asază apoi în tava tapetată cu hârtie pentru copt.
Se sparg ouăle şi se pun câte două în fiecare chiflă. Se presară sare si piper si se bagă în cuptor la 150°C. Se lasă aproximativ 15 minute, până se coc ouăle si, spre final, se presară cimbru uscat si măcinat. Se servesc atât la micul dejun, cât si ca aperitive calde.
Oua coapte in chifla
Pofta buna!