Fusilli cu ricotta
PrinteazaO reteta de Fusilli cu ricotta din: paste fusilli, ricotta, unt, capere, ardei iute, ceapa verde si sare.
- 500 g paste fusilli
- 300 g ricotta
- 2 linguri cu unt
- 5-6 capere
- 2 ardei iuti rosii
- ceapa verde
- sare
Mod de preparare:
Pune la fiert pastele în apă clocotită cu sare, conform indicaţiilor de cutie. Scurge-le şi răstoarnă- le într-un vas. Ai grijă să nu le clăteşti!
Adaugă untul, caperele, amestecă şi potriveşte de sare. Dă la cuptor zece minute, apoi pasează ricotta şi pune-o peste paste.
Taie fin ardeiul iute, toacă mărunt câteva ondele de ceapă verde, adaugă totul peste paste şi amestecă.
Serveşte după zece minute, ca să se întrepătrundă ingredientele.
Fusilli cu ricotta
Pofta buna!