Rulada delicioasa cu ciocolata
PrinteazaRulada delicioasa cu ciocolata din: oua, zahar pudra, unt, sare, zahar vanilat, faina, ciocolata cu lapte, cacao, frisca si sare.
pentru blat:
- 4 oua
- 3 linguri zahar pudra
- 4 linguri unt topit
- un praf sare
- un plic zahar vanilat
- 3 linguri rase de faina
pentru crema:
- 200 g ciocolata cu lapte
- 2 linguri cacao
- 6-8 linguri frisca lichida
- un praf sare
- 150 g unt
Mod de preparare:
Se separă ouăle. Albuşurile se bat spumă cu zahărul pudră. Se adaugă gălbenuşurile frecate cu sare şi untul topit. Făina se adaugă la final. Se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt şi se coace la 130°C.
Se rupe ciocolata bucăţi, se adaugă cacaua şi frişca lichidă şi se fierb la baie de aburi. Separat, se freacă untul spumă. După ce s-a răcit crema de ciocolată, se freacă cu untul.Se scoate foaia, se rulează într-un prosop şi, după ce s-a răcit, se întinde crema. Se rulează şi se serveşte.
Rulada delicioasa cu ciocolata
Pofta buna!