Corabioare din vinete

Printeaza

O reteta delicioasa de corabioare din: vinete, ceapa, usturoi, rosii, cascaval, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 vinete mai măricele
  • 1 ceapă
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 2 roşii
  • 200 g caşcaval
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală vinetele şi taie-le pe jumăta­te, pe lungime. Cu o linguriţă, scoa­te cu grijă pulpa şi tai-o cubuleţe. Separat, căleşte ceapa în puţin ulei.

Adaugă apoi cubuleţele de vinete şi lasă să se înăbuşe bine. Spre final, adaugă usturoiul tăiat rondele şi potriveşte gustul de sare şi piper.

Cu amestecul astfel preparat, umple jumătăţile de vinete, după care aşază-le într-o tavă stropită cu ulei.

Aşază deasupra felii de roşie şi lasă la cuptor 20 de minute. înainte de a opri focul, rade caşcaval deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.