Piersici în aluat

Printeaza

O reteta savuroasa de Piersici în aluat din: aluat, pierici, ou si zahar pudra.

Ingrediente:

  • 500 g aluat foietaj
  • 500 g piersici mai mici
  • un ou pentru uns
  • zahar pudra

 

Mod de preparare:

Piersicile se spală bine şi se opăresc cateva minute în apă clocotită. După ce au stat 10 minute, se scot şi se decojesc uşor ca să nu se rupă fructul.

După ce s-a dezgheţat aluatul de foetaj, se întinde cu sucitorul şi se unge u ou bătut. Se aranjează în tavă şi, cu jutorul unui pahar, se fac forme pentru piersici.

Se bagă câteva minute aluatul la cuptor, cât să se umfle, şi apoi în formele făcute cu paharul se aşază fructele. Se mai asă în cuptor maximum 30 de minute şi se servesc ornate cu zahăr pudră.

Piersici în aluat

Pofta buna!

 

 

2 comentarii

  1. doar mmmmmmmmmmm pot sa spun pentru piersicile in aluat mmmmmmmm 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.