Piersici în aluat
PrinteazaO reteta savuroasa de Piersici în aluat din: aluat, pierici, ou si zahar pudra.
- 500 g aluat foietaj
- 500 g piersici mai mici
- un ou pentru uns
- zahar pudra
Mod de preparare:
Piersicile se spală bine şi se opăresc cateva minute în apă clocotită. După ce au stat 10 minute, se scot şi se decojesc uşor ca să nu se rupă fructul.
După ce s-a dezgheţat aluatul de foetaj, se întinde cu sucitorul şi se unge u ou bătut. Se aranjează în tavă şi, cu jutorul unui pahar, se fac forme pentru piersici.
Se bagă câteva minute aluatul la cuptor, cât să se umfle, şi apoi în formele făcute cu paharul se aşază fructele. Se mai asă în cuptor maximum 30 de minute şi se servesc ornate cu zahăr pudră.
Piersici în aluat
Pofta buna!
doar mmmmmmmmmmm pot sa spun pentru piersicile in aluat mmmmmmmm 🙂
Perfecte ca desert