Pulpa de porc cu cartofi
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de Pulpa de porc cu cartofi din: pulpa de porc, cartofi, rosii, usturoi, cimbru, busuioc, sare, piper si ulei de floarea soarelui.
- 600 g pulpa de porc
- 800 g cartofi
- 4-5 rosii
- o capatana de usturoi
- cimbru si busuioc proaspat
- sare
- piper
- 3-4 linguri ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Pulpa de porc se feliază şi se căleşte în uleiul încălzit. Se adaugă usturoiul tocat mărunt şi se rumeneşte împreună cu carnea. Se condimentează cu sare şi piper. Separat, se curăţă şi se spală cartofii, se taie felii potrivite şi se aşază în tavă împreună cu carnea înăbuşită.
Se bagă la cuptor şi, după ce s-au frăgezit, se adaugă piureul de roşii, cimbrul şi busuiocul tocate mărunt. Se amestecă uşor şi se mai lasă aproximativ 30 de minute în cuptor. Se ornează cu frunze de busuioc.
Pulpa de porc cu cartofi
Pofta buna!
Pulpa de porc cu cartofi imi place enorm
Buna pulpa de porc cu cartofi