Vişine conservate pentru prăjituri

Printeaza

Vişine conservate pentru prăjituri

La 6 kg vişine spălate, fără codiţe şi fără sâmburi, vei pune 2 kg zahăr şi 6 pastile de aspirină pisate sau 2 plicuri conservant. Amesteci timp de 3 zile consecutiv, ori de câte ori ai ocazia să treci pe lângă vas. Nu le fierbi!

După 3 zile aşezi vişinele cu spumiera în borcane şi completezi cu zeama rezultată. Legi borcanele la gură şi le pui direct în cămară. Repet: com­poziţia nu se fierbe! Pregătite aşa, se păstrează foarte, foarte bine. Le foloseşti la prăjituri, torturi, checuri etc.

Vişine conservate pentru prăjituri

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.