Medalioane de porc cu sunca afumata din: file de porc, sunca afumata, sare, piper. Ingrediente: 800 g file de porc 150 g şuncă afumată feliată sare şi piper negru după gust Mod de preparare: Indepărtaţi membrana fileului şi apoi tăiaţi carnea în medalioane cu grosimea de 2 cm. Asezonaţi cu sare şi piper negru. […]
Medalioane de porc cu ciuperci si rozmarin din: muşchi de porc, ulei, ciuperci, ou, cartofi, salata verde, rozmarin verde, cimbru, sare, piper, castravete, roşii, morcov, oţet de mere, menta. Ingrediente: 500 g muşchi de porc 70 ml ulei 250 g ciuperci 3-4 cartofi 1 ou frunze de salată verde rozmarin verde cimbru sare piper Pentru salată: 2-3 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Puteai sa spui medalioane cu ceapa… era la fel
esalotele sunt ceapa? habar nu aveam, mie sa-mi dai medalioanele de porc
Vreau si eu