Vişine conservate
PrinteazaVişine conservate
Ingrediente:
- 5 kg vişine
- 1 kg zahăr
- 2-3 aspirine pentru fiecare kg de vişine
Mod de preparare:
Speli vişinele, le laşi să se scurgă şi le scoţi sâmburii. Le pui într-un vas şi peste ele presari zahărul şi aspirinele pisate. Amesteci uşor din când în când cu o lingură de lemn (specială pentru dulceţuri) timp de 8- 10 ore, cât trebuie să stea aşa cu zahăr şi aspirină.
Pui apoi vişinele în borcane de 800 g, împărţi egal în toate borcanele siropul şi zahărul netopit (pui cu lingura). In fiecare borcan presari câte o aspirină pisată (adică în plus faţă de cele menţionate mai sus). Le capsezi şi le pui la cămară.
Vişine conservate
Poftă bună!
Incoming search terms:
- visine cu aspirina
- visine conservate
- visine conservate cu aspirina