O reteta delicioasa si savuroasa de pulpa de miel cu ceapa din: pulpa de miel, ceapa verde, usturoi, sare, cimbru, busuioc, vin alb, sparanghel si ulei de floarea soarelui.
Ingrediente:
o pulpa de miel de 1-2 kg
3 legaturi ceapa verde
o legatura usturoi verde
sare
cimbru
busuioc
150 ml vin alb
300 g sparanghel
ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Se condimentează pulpa de miel cu cimbru, busuioc şi sare, se unge cu ulei de floarea-soarelui şi se lasă la rece.
Separat, se curăţă sparanghelul, se prinde într-un mănunchi şi se opăreşte aproximativ 30 de minute în apă cu sare.
Se curăţă ceapa şi usturoiul, se spală şi se împletesc 2 fire de ceapă, plus un fir de usturoi. S
e aşază în tavă împreună cu sparanghelul, se stropesc cu ulei şi cu sare, se aşază pulpa şi se dă la cuptor
Pulpa de miel la cuptor cu rozmarin si ghimbir din: pulpa de miel, rozmarin, ghimbir, suc de ghimbir, sare, piper. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, […]
Pulpa de miel cu cartofi si lamaie din: pulpa de miel, ceapa, sare, piper, suc de lamaie, usturoi, ulei de masline, coacaze rosii, cartofi, oregano. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este […]
Pulpa de miel cu aroma de busuioc din: pulpa de miel, nuci de pin, busuioc, usturoi, masline, sare, piper, cartofi, ardei grasi, rosii. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.