Friptură de Struț la Grătar – este o alternativă sănătoasă și delicioasă la friptura tradițională de vită sau porc. Carnea de struț este cunoscută pentru conținutul său scăzut de grăsimi și pentru faptul că este bogată în proteine și fier. Această rețetă este ideală pentru cei care doresc să experimenteze arome noi și să beneficieze […]
Ciorba de vita cu rosii
PrinteazaCiorba de vita cu rosii din: rasol de vita, telina, ardei gras, ceapa, mazare, suc de rosii, sare, fasole verde, piper, ulei de floarea soarelui si patrunjel.
Ingrediente:
- un rasol de vita
- o telina radacina si frunze
- 1-2 cepe
- un ardei gras
- 200 g mazare proaspata
- un l suc de rosii
- sare
- 100 g fasole verde pastai
- piper negru si alb maicnat
- o lingurita ulei de floarea soarelui
- o legatura patrunjel
Mod de preparare:
spală bucata de rasol, se taie cubuleţe, care apoi se pun să fiarbă în 2 litri de apă. Separat, se curăţă legumele, se spală şi se toacă mărunt ca pentru ciorbă.
Se pun în oală împreună cu carnea de vită şi se fierb în continuare la aceeaşi temperatură.
In acest timp, se spală roşiile, se opăresc, se decojesc şi se pasează cu blenderul. Piureul de roşii se adaugă în ciorbă şi se mai lasă să clocotească câteva minute.
potriveşte cu sare şi piper şi se se serveşte ornată cu pătrunjel proaspăt.
Ciorba de vita cu rosii
Pofta buna!
Tocană de Cocoș: Rețeta Tradițională – un preparat tradițional românesc, plin de savoare și arome bogate. Preparată lent, această tocăniță se bucură de o carne fragedă și un sos aromat, perfect pentru a fi servită la mesele de familie sau la ocazii speciale. Ingrediente: 1 cocoș (aproximativ 1.5-2 kg), tăiat în bucăți 2 linguri de […]