Gulas unguresc
PrinteazaGulas unguresc din: pulpa de porc, ceapa rosie, gogosari, morcovi, piure de rosii, paprika, ulei de floarea soarelui, sare grunjoasa, unt, piper, patrunjel, cartofi si cimbru.
- 800 g pulpa de porc
- 4 cepe rosii
- 4 gogosari
- 2-3 morcovi
- 500 g piure de rosii
- o lingurita paprika
- 20 ml ulei de floarea soarelui
- sare grunjoasa
- 50 g unt
- piper negru macinat
- o legatura patrunjel
- 8 cartofi
- cimbru
Mod de preparare:
Carnea se taie cubulete, care se perpelesc in tigaie, in ulei. Se adaugă ceapa tăiată sol- zişori, morcovii tăiaţi rondele Si gogosarii feliaţi. Se călesc împreună cu bucăţelele de carne şi se mai stropesc din când cu apă călduţă.
După ce s-au fiert, se pun sare, piper, paprika şi piureul de roşii. Se mai dă la cuptor să scadă. Separat, se fierb cartofii. Se scot şi se curăţă de coajă. Se taie felii mari şi se condimentează cu sare si cimbru. Se servesc cu gulaşul picant şi pătrunjel.
Gulas unguresc
Pofta buna!
Bun rau gulasul asta