Cas de mere
PrinteazaCas de mere din: mere, cas, ou, unt, sare si piper.
- 1,5 mere acrisoare
- 250 g cas dulce de vaca
- 200 g cas sarat de oaie
- 1 ou
- 1 lingura unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati merele, inlaturati cotoarele si semintele si şi tăiaţi-ie în felii. Ungeţi un vas termorezistent cu unt şi aşezaţi pe fundul lui un strat de mere.
Presăraţi peste acestea caş dulce şi caşcaval rase. De asemenea, presăraţi piper.
Puneţi din nou un strat de mere şi apoi iar caş, caşcaval şi piper. Faceţi aşa până când se termină ingredientele.
Bateţi oul cu putină sare şi piper, poate fi şi puţin caşcaval ras şi turnaţi amestecul peste ingredientele din vas. Ţineţi la cuptor, până când se rumeneşte bine.
Cas de mere
Pofta buna!