Ciupercile Champignon: Istorie, Cultivare și Beneficii Nutriționale – Ciupercile Champignon, cunoscute și sub denumirea științifică Agaricus bisporus, sunt printre cele mai populare și consumate ciuperci din lume. Aceste ciuperci sunt apreciate pentru gustul lor delicat și pentru beneficiile nutriționale pe care le oferă. Istoria Ciupercilor Champignon Cultivarea ciupercilor Champignon datează din secolul al XVII-lea în […]
Branza de capra cu nuci
PrinteazaBranza de capra cu nuci din: branza de capra, branza de vaci, lapte batut, sare, cimbru, aceto balsamico alb, ulei de masline, piper, alune si boabe de struguri.
Ingrediente:
- 200 g branza de capra
- 150 g banza de vaci
- 2 linguri lapte batut
- 1 praf de sare
- 4 fire cimbru
- 1-2 lingurite aceto balsamico alb
- 2 linguri ulei de masline
- piper asortat macinat
- 3 linguri alune prajite si tocate grosier
- boabe de struguri albi si negru
Mod de preparare:
Se amestecă brânzeturile cu lapte bătut, sare şi cimbru; se bate cu telul până se obţine o compoziţie spumoasă. Se amestecă separt uleiul cu oţet.
Se repartizează crema de brânză în boluri, se presară piper, alune şi boabe de struguri. Se servesc alături biscuiţi săraţi.
Branza de capra cu nuci
Pofta buna!
Fasole Roșie cu Orez: Este un preparat tradițional și nutritiv, originar din bucătăria creolă, dar popular în multe culturi culinare din întreaga lume. Această rețetă simplă și sățioasă combină proteinele și fibrele din fasolea roșie cu carbohidrații complecși din orez, oferind o masă echilibrată și plină de arome. Ideală pentru prânz sau cină, fasolea roșie […]
Interesanta reteta asta