Gulas de fasole mixta
PrinteazaO reteta savuroasa de Gulas de fasole mixta din: ulei de masline, ceapa, paprika rosii si fasole.
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa mare, tocata fin
- 1 lingura paprika afumat
- 400 g rosii din conserva
- 400 g de fasole mixta din conserva scursa si clatita
Mod de preparare:
Incinge uleiul într-o cratiţa mare, apoi sotează ceapa timp de 5 minute, până se înmoaie. Adaugă paprika afumată şi mai sotează 1 minut, răstoarnă roşiile peste ceapă şi toarnă 1/2 cană de apă.
Fierbe totul la foc mic timp de 10 minute, până obţii un sos gros şi lucios. Adaugă mixul de fasole şi ţine pe foc 2 minute, până se încălzeşte bine.
Serveşte în boluri încălzite, cu smântână şi felii de ciabatta stropite cu ulei de măsline.
Gulas de fasole mixta
Pofta buna!