Lasagna cu broccoli si nucsoara

Printeaza

Lasagna cu broccoli si nucsoara din: ou, broccoli, smantana, cascaval, nucsoara, faina, lapte, usturoi, ulei de masline, margarina, sare.

 

Ingrediente:

  • 150g foi de lasagna
  • 1 ou
  • 100 g smântână
  • 300 g broccoli
  • 150 g caşcaval
  • 1 vârf de cuţit nucşoară
  • 3 linguri cu făină
  • 200 ml lapte
  • 2 căţei de usturoi
  • ulei de măsline
  • 2 linguri cu margarină
  • 1 linguriţă cu sare

 

Mod de preparare:

Topeşte o lingură cu margarină. Adaugă făina, amestecând energic. Toarnă laptele, după care condi­mentează.

La final, pune trei lin­guri cu caşcaval ras. Unge un vas cu restul de margarina.

Tapetează fundul cu un strat de foi de lasagna fierte în apă cu sare.

Toarnă puţin sos, după care pune bucheţelele de broccoli opărite.

Acoperă cu foi de lasagna şi repetă operaţia până termini toate ingredi­entele.

Toarnă deasupra oul bătut cu smântână şi restul de caşcaval.

Lasă la cuptor 35-40 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.