Rulouri de dovlecel cu bacon şi brânză
PrinteazaRulouri de dovlecel cu bacon şi brânză din: dovlecei, bacon, crema de branza, ulei, otet balsamic, cimbru, rozmarin, busuioc si sare.
- 2 dovlecei tineri
- 200 g de bacon, taiat felii subtiri
- 1 cutie crema de branza
- 2 linguri ulei
- 2 linguri otet balsamic
- cimbru, rozmarin sau busuioc
- sare
Mod de preparare:
Se spală şi se răzuie uşor coaja dovleceilor, se taie capetele şi apoi se taie în felii pe lung. Intr-un vas se amestecă uleiul, oţetul balsamic, un praf de sare şi o lingură de ierburi aromatice, după gust. Cu acest amestec se ung feliile de dovlcei.
Pe grătarul încins se pun feliile de dovlecei şi se lasă câte 5 minute pe fiecare parte. Se frig şi feliile de bacon, să fie uşor crocante. Odată scoase de pe grătar, se aduc la masă rulourile, astfel: pe fiecare felie de dovlecel se aşază o felie de bacon şi o linguriţă rasă de cremă de brânză. Se rulează, se prind cu scobitori şi se servesc.
Rulouri de dovlecel cu bacon şi brânză
Pofta buna!
vreau si eu ceva mai special, multumesc ca am gasit aici!